Post by hillcelpaylebar on Feb 9, 2022 19:17:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימוני תקלות בקודים ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
אני מאוכזב. אהבתי את המשחק, אבל אני לא יכול להתקדם בלי כסף! זה לא הוגן! חשבתי שיש חוק בינלאומי שאומר שמשחקים חייבים להיות מסוגלים לשחק ללא תשלום. לא נחמד. יוסר בקרוב. לא יכול לשחק בלי כסף. כל כך מאכזב.
משחק כיפי. אבל יש הרבה מאוד שגיאות כתיב. רק הסחת דעת, כמובן. גם לאירועים אין ספירה לאחור. אני רואה שיש 30 רמות, אבל הם נעלמו פעם אחת, אז אני מנחש שיש מגבלת זמן, אבל אין דרך לדעת. עד נכתב כעד, זמין נכתב כזמין או משהו כזה, אולי לא נכתב כאל אל, וכן הלאה.
אוהב לשחק אבל זה קצת יקר לשדרג מכשירים וכדי לפתוח שדרוגים אתה צריך להגיע לעזאזל קרוב לרמה 200. מי עושה את זה? אז גם עכשיו הבנתי כמה זה בלתי אפשרי לקבל שלושה כוכבים כשאתה מתקדם יותר במשחק בלי פריטי פרימיום. נקודות היעדים שנקבעו אליהם הן בלתי אפשריות ללא פרמיות. שעליו אתה צריך לשלם.
ניסיתי לשחק את המשחק אבל כל מה שהוא עושה זה להסתובב במעגלים למקום שבו אני לא יכול לשחק את המשחק. בבקשה תקן את הבעיה שאני באמת רוצה לשחק. דטרה
Run Cow Run Akcja niq
למרות שהמשחק מהנה אתה עומד בסביבות רמה 25. המשחק לא נתן לי לשדרג עד רמה 333. וזה נראה לי מגוחך. היה לי את המשחק הזה בעבר ועכשיו הסרתי אותו אחרי כמה שעות.
זה הרבה עבודה לשרת את הלקוחות האלה. לקוח Man במיוחד אינו החלטי לגבי מה שהוא רוצה, והרבה פעמים לא השלמתי את ההזמנה בגלל הלקוח הזה. חחח זה מצחיק עם זאת☺! משחק חמוד!
משחק טוב אבל קשה מדי למשחק 💸
אני משחק במשחק הזה כבר שנים כולל המשחק המקורי. המשחק הוא גרפיקה נהדרת מהנה ומספק רמות אינטנסיביות עם קל. אני גם מעריך אם לא עמד במטרה אבל היה קרוב לעשות לא דורש חבורה של דולרים למשחק. המשחק גם מאפשר לך להרוויח דולרים. כמה דברים ששמתי לב למשחק זה כמה רמות שאין דרך לנצח אותו בלי להשתמש בדולרים של המשחק, למשל נניח שיש 13 שניות שהם אולי לא יתנו לך לקוחות במשך 7 שניות
זה המשחק הכי טוב ששיחקתי אי פעם! מתכונים שונים. עבודה טובה!
קריסה מתמשכת. דוחות שהוגשו מעט מאוד נעשה כדי לפתור למרות שזמן התגובה טוב. צריך לעשות יותר כדי לתקן באגים שבהם אתה מאבד זמן כאשר המשחק קורס או קופא. הסרה והתקנה מחדש לא מתקנת כל בעיה. לאחר קריאת ביקורות אחרות אני רואה כעת שזו בעיה מתמשכת עם המפתחים. כמו כן, נסה להציע פריטי פרימיום אחרים במשחק במקום אותם כל יום. היפטרו מהתקלות!!
חוויה מעולה מהנה מרגיעה
הייתי מאוהב במשחק הזה. אבל הבעיה עכשיו היא ברמות מסוימות גם אחרי שהכנתי ושמרתי את המנה מראש כמה לקוחות מאבדים את הסבלנות מהר מאוד ועוזבים ואני נכשל. נאבק ברמה 325.
תהנה, אבל אחרי שעדכנתי את זה, איבדתי את הרמה האחרונה שלי וחייבת לשחק כדי לחזור התחלתי ברמה 1, uuffhh ועכשיו זה קרה שוב, איבדתי את הרמה האחרונה שלי לאחר עדכון האפליקציה הזו. זה כל כך משעמם אם אני חייב לשחק את המשחק הזה, התחיל ברמה 1...gggrrrffhh 😭😵
משחק מדהים!
Rising Super Chef - Cook Fast Аркади hnkc
Rising Super Chef - Cook Fast Παιχνίδια arcade tuhm
משחק נחמד מאוד כולם צריכים לנסות.🙂 אבל, אתה צריך לשמור יותר כלים. בגלל זה נתתי 3 כוכבים.
משחק יקר. בתחילת המשחק. יש 50 רמות במפה. אבל ככל שמתקדמים במשחק, הוא גדל ל-100. זה נהיה משעמם מכיוון שהמתכונים נשארים זהים וזה חוזר על עצמו מדי. הלקוחות גם מאבדים סבלנות מהר מאוד ברמות מאוחרות יותר - אני כרגע בברזיל. זה אומר שאתה צריך לקנות יותר כסף. וכן, אני כן מכין את המנות שלי מראש ובדרך כלל 2 או 3 בכל פעם. אם המפות היו מחזירות ל-50 רמות והיה לה יותר מגוון, הייתי ממשיך לשחק.
Rising Super Chef - Cook Fast Παιχνίδια arcade tuhm
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה ויש כל כך הרבה רמות לחקור.
מאוד כיף לא מוסיף הרבה כמו משחקים אחרים וזה בטוח אתגר
נתתי רק 2 סטאר כי לא מרוצה מהמשחק ויגדל אני מקווה שתוסיפו את המטבע למודעות והאבני חן לא זהות אני לא יכול לשדרג כלי מטבח בגלל נמוך מאוד הרבה אני יכול להפסיד.
FreezingFreezingFreezing מסיר שוב את ההתקנה. תקן את זה מטומטם.
אני אוהב את המשחק אבל אני לא מקבל את התגמולים שלי כשאני משחק במשחקים הנוספים אני לא אוהב את זה בבקשה תקן את זה
המשחק הזה קשה עד כדי גיחוך.. לא יכול לעבור רמות בלי כסף.. זה לוקח נצח כדי להרוויח את הכסף.. הם רק רוצים שתרכוש דברים למשחק הזה...
המשחק היה ממש כיף עד העדכון החדש. אני ברמה 391 ואתמול רכשתי את חבילת הקיץ ב-16.19 עם מיסים. וכשיצאתי מהמשחק זה לא הציל. אחר כך רכשתי עוד אחד וזה עשה את זה שוב! בכל פעם שאני סוגר את המשחק עכשיו ההתקדמות שלי שומרת וגם לא ציוד המטבח החדש שרכשתי. בבקשה תתקן. שם פייסבוק זה עתה שלחתי לך מייל. עדכון: זה עתה שילמתי עבור חבילת האביב בסך $16.19 והיא לא עודכנה למשחק. אבל כבר גבה את PayPal שלי.
לאחרונה, הפקדים לא מקשיבים! כשאני לוחץ על פריט הוא לא מגיב, אני רואה ביקורות אחרות שאומרות את אותו הדבר....תקן את הבלגן הזה. זה כמו שיטה למנוע מאיתנו בכוונה להשלים את רמות המטרות שלנו! אותה בעיה עם שירות ## של לקוחות מסוימים...הם לא מופיעים!!! מה שגורם לי לנצל עוד זמן כדי להרוויח אותם....לא הוגן! הכנתי מראש ועדיין היו חסרים לקוחות נדרשים למנות או לקוחות ספציפיים בכלל... משהו לא תקין.
משחק יפה וממכר
אוהב את זה, אבל תן רק 4 התחלות כי כל כמה רמות הם לא מאפשרים לזכות בזה עד שיש לך שבועות ושבועות באותה רמה ובום הכל טוב, המחשבות שלי הן שהם רוצים שתוציא יותר כסף אז אני פשוט משחק באחרים משחק עד שהוא נתן לי לעבור חחח
אני נהנה לשחק במשחק הזה. גם המיני משחקים מהנים. אני רוצה להוסיף את הדברים הבאים לסקירה הקודמת שלי. שירות הלקוחות מצוין. הייתה לי בעיה אתמול בלילה והיא נפתרה במהירות ובצורה מקצועית. זה אומר הרבה! תמשיך בעבודה הנהדרת!
אני מאוד אוהב לשחק את המשחק הזה... כנראה יותר מדי! אבל פעמיים עכשיו שיחקתי במספר רמות ובניתי ציוד מעולה ואז האפליקציה פשוט ממשיכה להתרסק. לא יטען יותר את המשחק. התקנתי מחדש והתחלתי מחדש אבל לא רציתי לעשות את זה שוב.
המשחק הזה מהנה ומרגש! אני נהנה ללמוד את כל המתכונים החדשים 😋
אני נהנה מהמשחק הלא מקוון, הלוואי שלא הייתי צריך לספק ביד את האוכל המוגמר גם ללקוח. והמרכיבים שאני צריך להכנת הכלים והתהליך מתארך כדי להשלים מנה אחת. אתה יכול לקצר את החור הזה בייסורים ממושכים של יצירת הארוחה מאפס.. בבקשה תקן את זה. המשחק היה הרבה יותר טוב. ואיך אני מבזבז את הכסף שלי שהרווחתי במשחק כדי לשפר את המשחק שלי.. קצת 2 משחק מסובך לדעתי.. אפשר לתקן את זה.
אני אוהב את האפליקציה הזו: כיף להכין את המתכון והאתגרים להתעדכן ולהיכנס מדי יום הם מאתגרים. ואני אוהב את המהלך האינטנסיבי של נושאי ניהול הזמן.
משחק טוב
זה כיף בהתחלה. זה נהיה מגוחך אחרי שהם מציעים להיות חבר. המורכבות של המשימות הופיעו יחד עם המהירות של כלי מטבח מסודרים כדי להוביל אנשים לבחור להפסיק לשחק או להיות חבר.
מושלםםם😉
המשחק הזה הוא משחק זיכרון טוב כי אתה צריך לזכור את כל המתכונים השונים זה נותן לך יותר זמן עם רק 3 אסימונים כדי להשלים משחק. מה מעודד אותך לשחק. משחק הבישול הטוב ביותר לשחק
זה כיף ומרגש 😄 הרמות מעולות הם בוחנים אותי בגלל זה אני נותן להם 5 כוכבים
😜אני מאוד נהנה מהמשחק, הוא מונע ממני לראות יותר מדי טלוויזיה. אני גם מעריך את התשובה לביקורת שלי (באותו יום... מרשים).
משחק נחמד וסופר 👌 נהניתי מאוד אבל אין עדכון במכונות, יש רק קערה אחת או משהו כזה כדי שהם צריכים לעשות 2 .plzzzz לעשות את זה