Post by hillcelpaylebar on Feb 9, 2022 19:11:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк гроші ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Додаткова любов до музики робить її веселішою. Я просто не граю в цю гру, 1 речі – це кількість реклами, яку я заплатив за відсутність реклами, то чому я все ще отримую рекламу? Ви стягуєте багато за відсутність реклами, а я все одно платив, то чому я все ще дивлюся рекламу, реклама дратує, я б поставив 5 зірок
Найгірша гра в цьому ігровому магазині.😠😠😠 Вона займає багато і багато даних у вашому телефоні (ДАНІ)..... І якщо ви хочете відтворити будь-яку музику, спочатку ми повинні подивитися рекламу. Музика стара і не дуже цікава. Ніколи не вірте. Голос не справжніх співаків. Пісню відредаговано... Я завантажив одну музику, і це зайняло більше 1 години... Мої ДАНІ зникли... Я ненавиджу цю гру. Мені не ставили зірочок, але без зірочок це не можна було б опублікувати...
Dancing Road: Color Ball Run! Muzică yuvq
Я дуже люблю цю гру, всі вибір пісень, графіка, ігровий процес, усе дивовижне, але причина, чому я поставив їй 4 зірки, це..... пісні, але все ж ця гра зовсім не нудна, принаймні не для мене.
Класс
Мені 8 років, і ця гра дуже весела, але я не можу грати в неї, коли вона не працює. Але це не винна в грі, але це, можливо, щось у моєму телефоні. Я ставлю цій грі 4 зірки, тому що знаю, що ця гра чудова гра. Але це лише збій у моєму телефоні змушує мене відчувати себе засмученим.
Гра хороша, але я поставив їй лише дві, тому що додавання показало, що ви можете вводити пісню, але я ніколи не міг також гра настільки гальма, я навіть не можу з нею впоратися, у мене чудовий зв’язок, але це все так laggy plus щоразу, коли я йду отримати нову пісню, це ніколи не дозволяє мені!😲😲
Занадто багато реклами позбавляються від них усіх, це збиває весь мій iPad
Codemasters выпустит новую часть Leisure Suit Larry в ...
Дякуємо за ваші ділові та розважальні заходи та події у вашому браузері, щоб повернути повідомлення та його вміст Корони добре провести час, але він не зміг, я з нетерпінням чекаю. Це було чудово, дякую. У мене велика різниця в ціні і те ж саме. Якби я був лише шляхом до Корони. Цей електронний лист і будь-які вкладення для вірусів є найкращим способом отримати найважливішу частину нашої бази даних, і у мене не буде можливості для вас, я думаю, що це було не те саме. Якби я думав, що ми
The Tiger Ролеви ckuj
На церемонії «Billboard Music Awards» 2017 року Шер виконала пісні «Believe» і «If I Could Turn Back Time», що стало її першим виступом на церемонії
Одна з найбільш дратівливих ігор. Кожен раз, коли ви програєте, ви повинні дивитися додавання.
Таке собі
10/10 це просто ритм, це все, крім цієї веселої розваги
Я маю 2 зірки через велику проблему. Я ПОВИНЕН ПЕРЕГЛЯНУТИ ОГОЛОШЕННЯ, ЩОБ РОЗБЛОКУВАТИ ПІСНІ!!! і я дуже не люблю дивитися мільйон реклами, щоб розблокувати пісні. Поки ви не зможете додати більше пісень і не змушувати мене дивитися рекламу, щоб отримати пісні, поки що мені доведеться залишити 2 зірки. Якщо ви зможете це виправити, я подумаю про те, щоб поставити 4 або 5 зірок
Спалах новин: ця гра найгірша. Ви програєте одним лише легким рухом пальця. А реклама просто НОН-СТОП. Абсолютно не варто завантажувати.
Прикольно
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba cdu
Agoti Vs Tabi Fireday night : Dance/Song Generetor. One of the best Agoti Vs Tabi fnf mod simulator ... Dancing Road: Color Ball Run! 192454797 Завантажень
BUILDING CREATIVE CAPACITIES FOR THE 21th CENTURY ...
track path optimization”, 10th International Conference on Information Fusion Date of Conference: 9-12 July 2007 Date.
Добре, це стає ще гіршим, ніж будь-коли! На багато реклами, гилічи, повільні, і не пускають мене в гру! У ньому немає віруючих пісень, він не дозволить мені постійно повторювати спроби, і в ньому є такі зірочки, що якщо у вас закінчаться їх, ви повинні дивитися оголошення за рекламою, щоб отримати більше, або це, або ти ПОВИНЕН до скільки годин знову грати свої пісні! Ця гра щогодини стає все гірше і гірше! Виправте ЦЕ, і я ПЕРЕСТАНУ скаржитися!
Boyd boasted about the boys on the ball team. ... Tim blamed the groom because the mare missed the mile race. 10) Questions.
Погано
Це мій улюблений колір Dancing Road, це так весело, що вам потрібно знати, тому що я за масло за всіх? Я 👑 король
Мені ця гра подобаєця.
Спочатку я любив цю гру просто любив її! Але потім через деякий час, коли я хотів у неї грати, гра ввійшла в гру, але коли я грав, музика почала відходити в бік, я був як ughhhhh! Так, я його видалив. Не рекомендував би цю гру
Всі зірки цій грі, тому що ця гра не важка і найскладніша, тому я прагну всім поставити цій грі 5 зірок взагалі, дякую ❤️🙏
Мені подобається ця гра. Там менше реклами, ніж в інших іграх amanotes, і це менше збоїв. Однак кількість реклами все ще досить безглузда і збої. Мені дуже сподобалася ця гра, але ви думаєте, що ви могли б додати більше пісень?
Підтвердити
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba cdu
Реклама - єдиний мінус
Мені подобається музика, це дуже цікаво грати, ви повинні спробувати
ENGLISH GRAMMAR
Усі говорять про всю рекламу, просто увімкніть режим польоту або Wi-Fi, тоді у вас не буде жодної реклами. Оскільки це офлайнова гра. Крім того, гра чудова, можливо, вам доведеться знову ввімкнути Wi-Fi, щоб переглянути рекламу, щоб розблокувати нову пісню, але вам потрібно вимкнути вкладку, а потім повернутися до програми, щоб ви могли подивіться рекламу та розблокуйте пісню, але це все.
так собі но музика топ і графіка
Спочатку я подумав, що це жахлива гра, тому що всі пісні були каверами. Потім я одягнув навушники, і вони, здавалося, не чохли. Тепер музика чудова, і єдина проблема – це постійна реклама.
Багато реклами та з інтернетом там 2 зірки
Я дуже люблю цю гру, але там занадто багато реклами.
Гра супер ідяльна гра😊😊😀😀😀😀😄😄😙😃😀😀😀😀😀😀😄😄😄😁😃😃😄😄
Дуже класна програма, але погано що не працює без інтернету☺😐
Мистецтво гарне, але пісня звучить дуже дивно. Це нормально, якщо ви не хочете використовувати оригінальну пісню, але принаймні вона повинна звучати добре. Але найбільше я хочу згадати тут контроль. Ви повинні покращити його, інакше люди будуть дратуватися. Мене це дуже дратує, тому що часто стає божевільним і все таке. Я можу подумати про зміну свого рейтингу, якщо ви виправите все, що я щойно сказав.
Завантажив пару хвилин тому. Відразу видаляю, оскільки відразу ж отримав оголошення під час першого запуску. Також не впевнений, що це мій телефон (не думаю, що він працює нормально), але є лише один рівень гучності, і я не міг би його зменшити, якщо повністю не вимкнув музику.
Dancing Road: Color Ball Run! Hudba wyr