Post by hillcelpaylebar on Feb 9, 2022 19:08:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
Добра игра! Уско у погледу дубине, али вероватно забавно и изазива зависност.
Можете ли барем да откажите или да наставите пошто сам желео да купим лик и случајно сам донео један од 80 драгуља и био је срање
Ново схватање „одбране куле“. Уместо да градите и накнадно надограђујете више кула дуж путање, градите једну кулу и мењате јединице које заузимају тај торањ и надоградите јединице. Такође има функцију мировања која вам омогућава да акумулирате новац за надоградње док сте ван игре. Све у свему, понављајући, али забаван убица времена.
То је пристојна игра без сумње, али се понавља током периода понављања исте рутине изнова и изнова добија некако недостатак сјаја, такође постоји недостатак јединица и модула торња за прилагођавање или само ограничена количина јединица за одабир, као играч ћете почети да примећујете ове ствари до таласа 150. Нажалост, сада је то само краткорочна забавна игра која само чека да буде заборављена или избрисана за два месеца. Као што сам рекао на почетку, пристојан је, али му недостаје у смислу дугорочне вредности.
То је пристојна игра. Огласи ако желите бонусе, постоји много опција куповине сигурно, али није 100% неопходно.
Делује као довољно забавна игра, туторијал је мало досадан за искусне играче, али је у реду. Много личи на Гроу цастле који ми се свиђа, али ова игра има глупо нечувене цене за јединице и глупу претплату. Одмах сам деинсталиран када сам то видео. Само избегавајте игру док се овај модел не промени. Чини се да ових дана игре нису направљене да буду забавне, већ направљене да из вас исцеде сваки пени.
Веома заразна игра и изазовна, али овој игри хитно треба ф2п јединица. 100% добре јединице је п2в закључано. Молимо поправите превару са драгим камењем када подигнемо ниво снаге. Штедио сам тако тешко и добио сам превару 3 пута случајним додиром на нивое драгуља који искачу ниоткуда. ТБХ, мислим да је програмер добар, али маркетинг је тако ужасан у свом послу, Про би требало да буде куповина само једном, а не месечно, а продавница никада нема промоције или добре понуде, понуде које стално објављујете су тако страшне, престаните да их зовете сјајним ОМГ !. Плаћам игре, али нисам вољан, али не и ову игру у овом тренутку. АЖУРИРАЊА И ДОГАЂАЈ ТРЕБА ДА БУДУ ДОСТОЈНИ!!!
Била је пристојна одбрана торња, али постоји велика грешка у којој не можете проћи фазу 20. Моја апликација се срушила 3 пута док сам ово покушавала. Само сам срећан што сам га деинсталирао пре него што сам било шта купио.
Целокупна игра је забавна, интересантна и јединствена, али сам открио да морам да премлатим фазе десетине пута да бих напредовао у једном тренутку. Без поновног инсталирања игре не бих могао да кажем на ком нивоу је почела. Такође сам открио да сам у свету у истом тренутку успео да победим само једну од локација. Одговор за Црни медведи. Уредио сам своју укупну оцену јер Гоогле не узима у обзир подоцене за укупну оцену. Такође сам уредио своју рецензију да буде кориснији.
Игра је тако предаторска и приморава вас да платите Схити игру АФ
Графика је сјајна, бонус за рекламе је вредан тога, одлазак на професионалац такође има сјајне предности. Волео бих да има још мало посла на каснијим нивоима, али увек има простора за побољшање. Сјајна игра, добар убица времена!
Приморан да плати да би једноставно играо игру. Намерно ће смањити брзину игре испод платног зида до те мере да могу да играм само на пола брзине бесплатно и ако желим да идем брже, биће потребно да ПЛАЋАМ 10 МЕСЕЧНО. Огласи су чести и имају шансу да једноставно затворе игру без награде. Искрено уживам у игри, али количина силе коју стављају иза паивалл-а је оно што ми уништава игру.
Веома мрско, нисам сигуран зашто игре данас имају функцију аутоматског играња. Ако људи заправо не желе да играју игру, онда идите да гледате ТВ у суштини исто као да играте овакву игру
Основне јединице су бесплатне. "Цоол" јединице коштају 10 УСД свака. Омогућава вам да платите пропусницу за приступ пуном садржају. У суштини, платите да бисте победили. А људи који одлуче да не троше готовину добијају досадну верзију. Људи који плаћају добијају кул верзију.
Одлична игра, али не могу да користим функцију клана сваки пут када покушам каже да није могуће да се региструјем.
Забавна игра се заиста свиђа, али није вредна цене и да, садржај који су направили по цени коју су одабрали је у речи коју користе поштено, али за месечну уплату није, требало би да буде једнократна накнада
Игра је заправо прилично добра, али сам штедео новац неко време у игри да бих купио плаве драгуље који су валута у игри коју можете купити правим новцем. Када одете до њих у продавници, скролујете удесно и заправо их можете купити златом. Много злата, али можете, мислио сам да је то леп додир, а не да се једном узме новац! Али не. Сачувао сам сво злато које сам могао и отишао да их купим и само уклања опцију и тражи да платиш 9,99 хаха. Тако смешно.
Towerlands - tower defense रणनीति oirx
Уопштено гледано, игра је добра, може се побољшати бољим догађајима, цеховским догађајима/биткама. Професионална функција је апсурдна да чак ни не плаћате толико да играте мморпг, 16 долара месечно за оно што добијете једноставно није вредно тога. Значка, неограничено аутоматско играње, избор брзине игре, можете видети цео дневник борбе и не морате да гледате огласе да бисте добили бонусе. Уз јединице које можете добити само плаћајући за њих, већина ових јединица је слабија од бесплатних јединица.
Не губите време, све јединице осим витеза и стреличара имају 5$ плату за сваку. Лажно оглашавање у огласу је грубо.
Било је забавно, онда су почели да приказују политичке рекламе. Играм игрице из забаве, а не да ме терају да гледам то болесно лице.
Ово је прилично забавна игра. Добро направљени, огласи за то нису обмањујући, и иако има пуно п2в садржаја, добар део можете заменити гледањем огласа. Ако никада не желите да гледате рекламу, морате да гледате, али видећете да су награде итекако вредне тога. Потребан је начин да се уклоне вође кланова који су месецима неактивни и замени их. Када сте нови, једини кланови којима се можете придружити су отворени кланови пуни неактивних људи и често неактивних вођа. Такође треба више стрелаца.
Ова игра говори о томе колико је дубок ваш џеп. Прво, можете да га млевите, онда морате да сачекате на то и на крају, желите напредак? Морате то платити..
изненађујуће није одбрана торња, минимална игра, линеарна и констриктивна, такође заиста желе да плаћате 10 долара месечно лмао као да. бите деез едит: смешан одговор хвала, монетарни фактор је заиста била фуснота, главна ствар коју сам поново рекао је да игри недостаје интерактивност јер је досадна и неинспирисана. постоји врло мало опција како да играте, само сакупљајте злато и надограђујете исте ствари изнова и изнова. такође поново одбрана торња је жанр са којим ова игра дели веома мало. иалл несигурно
Towerlands - tower defense Strateške igre pkpc
Star Warfare2:Payback Arcade nhoh
Игра је веома добра. Забавно је и не досади пребрзо. То није само лоша копија неке популарне игре. Постављање огласа је добро јер гледање огласа није обавезно и заправо даје награде за то. Једина ствар зашто не дајем 5 звездица је то што нема толико различитих ствари које треба урадити. Игра би требало да има више могућности.
УПОЗОРЕЊЕ не дозволите својој деци да играју ову игру. То је превара. Имају дугмад да се ротирају када надоградите ствари тако да случајно притиснете надоградњу плате. Ова игра такође има лошији платни зид који сам икада видео. Сваке друге секунде ти гурају нешто у лице да купиш. И има смешну цену. 10 долара за један лик. Не губите време са овим смећем
Ово је одлична игра, некада сам јој давао 5 звездица. Све до последњег ажурирања. Програмери су одузели могућност стицања великих количина искуства у вишедневним ПВП биткама које се користе за надоградњу библиотеке. Да добијем 1 поен вештине сада морам да добијем 615 милиона искуства. Сваки талас, тренутно, даје само 5,33 милиона искуства, тако да да бих добио 1 поен вештине морам да завршим 115 таласа. Или сачекајте догађај. Већина нових играча ће због тога имати озбиљних проблема са надоградњом својих библиотека.
Заправо забавно. Нажалост, боље је гледати огласе (они су свуда ако желите додатно злато и искуство.)
Towerlands - tower defense Strateške igre pkpc
некако је забавно. Срање од тога што желиш да радиш ауто мораш да платиш. стално гурају додатке и месечну претплату - јадно
Towerlands - defiende tu Torre Estrategia ejuh
Свиђа ми се игра осим повремене поруке о грешци која каже „нешто је пошло наопако....” Нестаће када се повежем на интернет, али разумем да је то ванмрежна игра. Мрзим да понекад користим мрежу због ових упорних огласа и тако даље и тако даље. Сада сам на нивоу 230.
Бриљантна игра, заиста одлична идеја, а овај велики редизајн је заиста помогао. Али овде је ЈАКО много новца за победу. Толико функционалности је закључано иза 'Про' паивалл-а који вас пријављује за плаћање од 8,99 фунти месечно! То је више од Нетфлик-а!! Ово је једноставно превише, а да не помињемо да игра такође има рекламе за бржи напредак. Молим вас, позовите поново. То чини вашу сјајну игру много досаднијом за играње и теже је препоручити.
Већ неко време нисам оценио игру, а камоли ТД игру. Али ово је супер. Најбољи оригинални концепт од Блоонс ТД. Добро урађено
Заиста ружна графика (изгледа "добро" само ако сте љубитељи Гров Цастле-а) али привлачан звучни запис. Игра је у почетку забавна, али делује веома понављајуће. То је само убијте непријатеље, набавите новац, надоградите ствари, убијте више, надоградите више, убијте више... Може се играти ван мреже, али нећете моћи да гледате видео огласе, сваких 1-3 минута, да бисте добили повећање ресурса. Има месечну претплату, плус засебне премиум јединице (за које сам чуо да су обавезне за пролазак мисија вишег нивоа), нема ГП достигнућа, али има облаке.
Била би то одлична игра да нисте бомбардовани рекламама. Верзија без огласа захтева месечну претплату, што за мене није дозвољено.