Post by hillcelpaylebar on Feb 9, 2022 19:05:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
w tej grze Tom może powiedzieć wszystko, co powiem i ma wideo ricord, więc mogę coś powiedzieć i odtworzyć wideo ricorder, a Tom rozmawia z członkami mojej rodziny i dobrze się bawię!
Czasami nie słucha prawidłowo.1
Jest tylko 10 jedzenia po skończeniu wszystkich dziesięciu, musimy obejrzeć reklamę, aby zatoczyć jedzenie, ogólnie jest dobrze?
😠.
Dam 5 gwiazdek z tego, że jest bardziej zabawne, ale nie tak zabawne, jak rozmowa z Tomem 2. To jest lepsze niż to , że to tylko jedzenie , ale to było bardziej okrągłe I to jest również bardzo normalne i proste . Nie jak rozmowa z Tomem 2 . Spróbuj porozmawiać z tomem 2, mam nadzieję, że ci się spodoba 😊😊😁😁.
Nie da się pobierać ;( ale gra fajna
To trochę nudne, ponieważ niewiele można zrobić, tylko jeść, pierdnąć i drapać
Crrippppppppppppppppppppppppppppp 👹👹👹👹👹👹👻👻👻👻👻👻👻👻
Nie oceniam tej aplikacji, ale 0 gwiazdek, ponieważ nie mogę kupić jedzenia, ponieważ mogę kupić tylko 2 razy
Ta gra jest super
Ta gra jest tak przerażająca😈😈 na youtube obejrzałem wideo, w którym mój gadający tom i Angela rozmawiają jak głos ducha dopiero o 15:00, to naprawdę przerażające. Pliz napraw aplikację😡😡😈😈😬😬
Jest źle, bardzo źle, to nie uczy dzieci niczego
DAWID
Ta gra jest naprawdę zabawna 😂🤣. Ale to wszystko jest takie głupie?
Nie dziala mi ;/
Talking Tom Cat Thông thường nuqu
Talking Tom Cat የተለመደ oipd
Osobiście wolę inne gry z gadaniem tom, bo ta jest trochę...przerażające
Czekam na wiecej
Fajne, na lg gt540 chodzi, ale zajmuje się duzo miejsca
Najlepsza gra, ale powinieneś dodać pokoje, aby uzyskać więcej zabawy dzięki😇😇😇
FAJNY TOM
nie zabardzo mi się podoba. Ciągle wchodzę na reklamy i nawet nie ma przygód. Zawsze to samo robię NIE POLECAM!👿
Fajnie ekstra niedawno sobie, że zamontowałem już po tylu tygodniach ile to mam ekstra jest normalnie pisać po prostu ekstra Andżela jest tylko na niektórych grach i to mi nie pasuje ale ekstra normalnie
Bardzo chore gówno!!!!😡😡😡
Super przerażające, jest tylko jedna odpowiedź na mikrofon, tak i jest coś w jego oczach, to moje narzekania, ale jest całkiem zabawne
Jest naprawde spoko tyle tylko ze drufa czesc jest lepszy. Polecam obie
Może być
zbyt wiele reklam... zwiększa poziom stresu zarówno u dziecka, jak i u mamy.
Ta gra jest bardzo incradibalna i bardzo rozkładająca się.
Zbyt nieodpowiednie dla dzieci i w zasadzie każde jedzenie, które zjada, kończy się zranieniem, a także możesz uderzyć go w głowę i w jego część intymną... to nie powinno być dla dzieci.To zbyt nieodpowiednie!
Yyyy trochę nudnam o ubrania i o bena!!!!! Jak to poprawicie będzie 5/5 narazie 3/5 albo nie żeby było jasno 4/5
Talking Tom Cat Gündəlik uqnm
Moje dzieci rozmawiają z Tomem i uśmiechają się. Moje dzieci bardzo kochają tę aplikację.
Cóż, chciałem to wypróbować, ponieważ wszystkie konspiracje dobrze się kręciły, kiedy wszedłem, poprosiłem o dostęp do mikrofonu, ok, ale po co DOSTĘP DO KAMERY?!?!?
Nie lubię tej gry, ponieważ może przestraszyć dzieci, sprawiając, że dzieci mówią, że to naprawdę dziwne Nie podoba mi się, ponieważ oglądałem film na YouTube i jedna z tych gier miała oczy Toma z czymś w sobie, jedna z osobą za oczami, więc na to czekam ta gra 1 na 10 bo nie jest dobra dla dzieci jest dobra dla dużych ludzi ale mam 7 lat nie jest dobra mam na myśli 17 lat
Kiedyś zatrzymałem się. gwiazdka za kota
Te oczy są to prawda
serio jest aspektem i oknami
Hmmmm taka sb
Легенды о монстрах Стратегии mccv
a na dodateek tnie sie i rb sztuczne odglosy, oraz slaba grafika tylko 1+ ze sie szybkoo instalujee
Czyli nie będzie mi dziać jak nam się ace samsung ??
Jak już zje to żarcie to trzeba albo za hajs albo oglądać eeklamy
Ej niewiecie jak sie nazywa ten kotek, co mu sie kupuje różne żeczy i jedzenid ?? A co dotej gry troche głupia ładuje sie bardzo woln o i kiebska jakość!
śmieszna ilość reklam. ale najbardziej irytujące ze wszystkich, bardzo utrudnili wymyślenie, jak zamknąć aplikację. odinstalowany. tyle dla twojego „modelu” biznesowego.