Post by hillcelpaylebar on Feb 9, 2022 18:56:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Lai gan šī ir viena no manām iecienītākajām spēlēm, kuru es sāku spēlēt tikai pagājušajā nedēļā, un stāsts ar kaķēniem ir patiešām burvīgs, viņi vienkārši padara to pārāk grūti, ja jums nav pastiprinātāju, lai pārvarētu līmeni. Šajā tālrunī neko nevar nopirkt, jo izmantoju savu grafisko rokturi, tāpēc esmu kā iestrēdzis un nevaru dabūt nekādus pastiprinātājus, kad man tie patiešām ir vajadzīgi. Esmu vienkārši satriekts, jo man patiešām ļoti patīk šīs spēles stāsts un atjaunošanas aspekts.
Jauka spēle ar padomiem par kaķu kopšanu (kas patiesībā ir informatīvi). Katram kaķim ir interesants un bieži skumjš stāsts. Labi bērniem un pieaugušajiem.
Bija jautri līdz šim. Atjauninājums ir pieejams, taču jūs to nevarat atjaunināt. Jauki.
Man patīk šī spēle , kaķi ir burvīgi un mājas dekorēšana viņiem ir ļoti jautri , ja jums patīk dekorēt kaķus un sakrītat 3 spēles , šī ir paredzēta jums , līdz spēle vairs nebūs savienota ar internetu un jūs neko nevarēsit darīt un atbalstam nav ne jausmas, kā jums palīdzēt, kad esat ieguvis 5 zvaigznes, tagad — 1 zvaigzne
Man ļoti patīk šī spēle, jo man ir ļoti jauks kaķis un māja un villa.. bet kad es sasniedzu ļoti sarežģītu līmeni un joprojām esmu iestrēdzis šajā sarežģītajā līmenī... tāpēc, lūdzu, uzlabojiet šo spēli, lai tā būtu nav grūti pacelt līmeni, lai dotos uz nākamo māju..
Tik mīļi! Pagaidām ļoti izklaidējies. Paldies, ka izveidojāt šo spēli. Pagaidām manas vienīgās sūdzības ir šādas: daži līmeņi ir sarežģīti, neizmantojot pastiprinātājus un citas lietas... un, protams, galu galā ir jāmaksā, lai jūs varētu pārsniegt līmeni, taču tā ir problēma visās spēles tipa spēlēs.....es vēlos, lai es vienmēr varētu atļauties Google spēļu kārtis un vietu tādām spēlēm kā šī.
Manuprāt, spēle ir lieliska, bet, kad es paskatos uz citu cilvēku vērtējumiem, tas ir normāli, un es nesaprotu, kāpēc tā ir tik slikta. Es to ļoti izbaudu līdz šim
Es mainu savu vērtējumu no 5 zvaigznītēm uz 3. Spēle ir jauka, taču pārāk daudz kļūdu, mana spēle sastingst līmeņa vidū vai pēc līmeņa pabeigšanas spēle tiek aizvērta. spēles progress turpina parādīties. Ļoti kaitinoša un kairinoša. Lūdzu, novērsiet šīs spēles problēmas. Jūs izveidojāt lietotni, tagad varat to labot.
Man patīk spēle, bet esmu ārkārtīgi neapmierināts, kad nevaru pārspēt līmeni 3 vai 4 dienas. Man liek vēlēties beigt darbu un atinstalēt. Līmeņiem nevajadzētu būt tik grūtiem.
Patīk... Vienkārši vēlos, lai būtu viens tikai ar suņiem. Paldies par visu, ko darāt.
Absolūti lieliska spēle! Man izdevās visas ķīmijterapijas procedūras! Tik jautri, izaicinoši! Sižeta līnija ir valdzinoša! Šo es paturēšu mūžīgi ❤️ p.s. pārspēj vēzi!!
Tam ir labs stāsts un jauki kaķi un mazas spēles, kas nāk kopā, man tas ļoti patīk, tas ir ļoti jautri
Man liek ķiķināt, kad kaķēns atlec pa batutu, ko lai saka? Esmu izklaidēts LĪDZ MAKSIMĀLĀS KApacitātes. Līdz nesenam laikam nekad neesmu spēlējis tādas spēles kā burtiski nekad. panikas lēkmes 2 laika ierobežojuma punktu skaita dēļ vienmēr ir IR noteikti jāsāk tikšanās, lai apspriestu realitāti par "dimanta atkarību, kas ir apgriezta otrādi, tas ir PILNĪGI IDEĀLI. ES PĀRVALDZU visu pēc savas NEPRĀTĀS PRASMES. līmeņi
Es nevaru pāriet uz nākamo istabu. Tas saka, ka ir nepieciešams atjauninājums, bet tas netiek atjaunināts, tikai atkārtojas, ka ir nepieciešams atjauninājums. Esmu pārbaudījis, vai Play veikala spēļu lietotnē nav atjauninājumu, un restartējis tālruni, nekas nedarbojas. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu.
Katru reizi, kad ir atjauninājums, man ir problēmas ar atjaunināšanu. Neatkarīgi no tā, ko es daru, es nevaru atjaunināt. Šī ir vienīgā lietotne, kas izraisa šo problēmu. Esmu nosūtījis lietotnei e-pasta ziņojumu, lai saņemtu palīdzību, bet nekad neesmu saņēmis atbildi. Esmu izdarījis jūsu ieteikto, taču joprojām nevaru atjaunināt, un tagad nevaru iegūt piedāvātās spēles.
Man patīk palīdzēt, un nav viegli atrast spēli, kas vēlas jūsu palīdzību
Jautra spēle! Varētu būt nedaudz dāsnāks ar veidiem, kā veicināt savu progresu.
Man patīk kaķi, un šajā spēlē to ir daudz. Man arī patīk 3. spēles spēles, un šī noteikti ir spēle 3. mača/sižeta spēle. Zemāki līmeņi ir ļoti patīkami. Augstākajos līmeņos ir daži elementi, kas man ir vienaldzīgi, bet izstrādātājiem ir regulāras bezmaksas dāvanas, ko varat saņemt (dāvanas no kaķēniem), un es izbaudu sižetu, lai gan to acīmredzami ir rakstījis kāds, kura dzimtā valoda nav angļu valoda. Kopumā man ļoti patīk spēle, un SkyMoon strādā, lai tā būtu patīkama.
Sākumā tas bija jauki un jautri, bet šonedēļ, tāpat kā daži citi cilvēki šeit, pēkšņi es nevaru dabūt jaunas monētas vai bumbas utt. tur ir rakstīts, ka tās nav pieejamas, jo man nav interneta. savienojums, bet es to daru. Tas darbojās labi līdz šim jaunākajam atjauninājumam.
Spēlēja 3 dienas interesanti, bet.. pat nav vērts maksāt, lai turpinātu likt jums maksāt par monētām. Nav vērts mēģināt..
Man vienkārši ❤ PATĪK spēlēt Kitten Match. Visu laiku labākā spēļu pieredze. Bez sūdzībām, bez kļūmēm, var tikt galā ar papildinājumiem. Es to ļoti iesaku. Es zinu, ka man patiks jaunais atjauninājums. Piešķirot 5******++++++ 🥰❤🐈⬛ Jauns apskats. Es joprojām izbaudu spēli un gaidu jaunāko atjauninājumu. Paldies. Tā turpināt puiši. 🥰🤗❤🐈⬛🐱
Sākumā jautri, bet pārvēršas par slogu. Mani interesē sakārtot vietu un sadarboties ar burvīgajiem kaķēniem, taču mīkla pēc kāda laika kļūst garlaicīga, un to var būt ļoti grūti atrisināt. Ļoti garlaicīgi un atkārtojas, lai būtu spiests veikt vienu un to pašu mīklu atkal un atkal. Kāpēc spēļu izstrādātājiem tik ļoti patīk spīdzināšana? Padariet spēli jautru, vieglu un vienmērīgu burāšanu.
Bottle Flip 3D Diverse wat
Šī spēle ir jautra un aizraujoša. Viena no retajām 3. spēles spēlēm, kuras es, iespējams, varētu spēlēt vēlreiz, kad tas viss būs pabeidzis. 👍👌💯
Kitten Match Başsındırma bnjb
Vēl viena jauka mājas dizainam līdzīga lietotne, bet ar kaķiem. Kad man beidzas punkti, es beidzu spēlēt atbilstošu spēli. Tā ir relaksējoša spēle. Paldies par jautrību.
Jāiegādājas lietas, lai jebkurā vietā nonāktu vilties. 2021. gada decembris. Bezmaksas preces, kuras atceļ notikumu pārtraukumi un pāreja no telpām uz pasākumiem, lai saskaņotu spēles. Man patīk grafika, bet 2 minūšu pastiprinātājs ātri nomirst ar visu pārslēgšanu. TĀ KĀ KAĶIEM MĪLĪTĀJAM JŪSU REKLĀMAS IR SAMOŠAS.vispirms tu izglābi kaķi, tad nomet viņam jumtu???###@@@. nekad vairs nespēlēju šo spēli. 2022. gada janvāris Jūsu spēles reklāmās joprojām tiek rādīti mirstoši kaķēni.
Es vērtēju šo ar 5 no 5, jo tā ir ļoti populāra spēle, tajā ir tik daudz kaķēnu un kaķēnu bāze. Kaķēns, kuru es zinu, ir kaķēns, ,Lance, Abu, Edijs, galvenais, kovbojs, Maiks, Annija, princis, rubīns, Stella, Ieva, Mārtiņ,
Man ļoti patīk šī spēle, jo kaķi ir viens no maniem mīļākajiem dzīvniekiem, un man patīk arī mīklu spēles
Lieliska spēle! Man regulāri ir krampji, tāpēc es to izmantoju kā prāta vingrinājumu. Varat izlaist beigas, kur tas saskaita jūsu punktus. Tomēr ir daži sarežģīti līmeņi, kas var būt pārāk sarežģīti. Tas atņem jautrību. Dažreiz dārgakmeņi nepārvietojas man vēlamajā virzienā un arī izkrīt! Izņemot to, man patīk sižets un dizains! Paldies!
Atkal es NEPILNĪGI MĪLU šo mazo spēli, un kaķi ir mans mīļākais dzīvnieks, jauki un jautri; ATJAUNINĀT; JOPROJĀM patīk spēle, taču pēdējo pāris atjauninājumu dēļ tā nedarbojās pareizi, cerams, ka šis atjauninājums novērsīs problēmu ar dēli....
Super
Tā ir ļoti jautra un aizraujoša spēle! Iemesls četrām zvaigznēm ir tāpēc, ka tā turpina sasalst, taču bez šīs problēmas tā ir laba spēle
Es samazināju savu vērtējumu līdz 3 zvaigznēm. Pēc atjaunināšanas uz jauno versiju es zaudēju visu savu progresu. Man jāsāk no paša sākuma.
Tas turpina teikt, lai atjauninātu, bet tas neļauj man?
Sākumā spēle ir pārsteidzoša. Divas zvaigznes saņem mākslinieki un rakstnieki, kuri paveica pārsteidzošu darbu. BET, kad pabeidzat stāstu, ir 'Nebeidzams izaicinājums' — smieklīgi smagu līmeņu kolekcija, ko nevar pārspēt ar visiem pastiprinātājiem un papildu kustībām. Lai saņemtu stāstu atjauninājumus, jums jāgaida vairāk nekā mēnesis, un tikmēr katrs notikums jums ir iestrēdzis ar izaicinājumu. Tas ilgst sešas dienas, un tad tas sākas no jauna. Ar tiem pašiem līmeņiem. Vēl un vēl un vēl...
Man patīk spēle, tā ir ļoti jautra, un kaķis ir tik jauks
Kaķēns! Tas rada diezgan atkarību, un tam nav jāmaksā ne santīma. Līmeņi kļūst grūtāki, virzoties uz priekšu, taču tas ir labs jūsu motoriskajām prasmēm. Sižets var šķist nedaudz bērnišķīgs, bet dažreiz mums ir nepieciešams eskeipisms.
Šī spēle ir brīnišķīga un jauks kaķis, un es piešķiršu jums 4 zvaigznīšu paldies par tās izveidi un pārsteidzošu
Atkarību izraisošs un izaicinošs. Lieliska grafika. Burvīgi komplekti